Diensten

Standplaats Diemen

Onze standplaats is het Station in Diemen; dus: komt u met de trein aan in Diemen, bel ons even van te voren zodat u verzekerd bent van een taxi in Diemen.

Bezoek Diemen

Gaat u het historische Diemen bezoeken, of verblijft u er voor korte tijd ? ​Breng dan eens een bezoek aan de gezellige cafés en restaurants aan het water en in de binnenstad.

Bezienswaardigheden Diemen

Diemen en de plaatsen er omheen hebben veel bezienswaardigheden uit de vroegere tijd en van nu waaronder molens, musea, forten, kastelen , het eiland Pampus, theetuin, stranden en nog veel meer.

Over Diemen

Wij van A Taxi Diemen zijn goed bekend in Diemen en de omgeving dus heeft u vragen of wilt u wat tips, dan kunt u dat altijd aan de chauffeur vragen.​

A Taxi Diemen vervoer

Naast dagelijks taxivervoer verzorgen wij vervoer voor bruiloften en volgvervoer.​
Onze auto’s zijn geschikt voor het vervoeren van vijf passagiers. Als u met meer personen bent, dan hebben wij een achtpersoons taxi op afspraak.

Service A Taxi Diemen

Wij zijn representatief en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij rijden ook op afspraak buiten deze openingstijden indien wij beschikbaar zijn. Wij spreken Nederlands en Engels. Voor reserveringen of andere vragen kunt u ons bellen: 06-39598012

Schuiven naar boven